Første date med min nye “kone”

Jeg har sjældent fået så meget opmærksomhed, på en cykel, som jeg har fået de sidste 4 timer, på min lille frøken Moon.
Det var en dejlig følelse, her til morgen, at kunne sætte sig ind i et tog, der kom til tiden, duftede af det toge skal gøre, og den ro der var…..ikke så meget pga. de andre passager, men af mig selv. Jeg kunne for første gang i lang tid, undgå at høre mig selv sidde og råde op af andre trafikanter, som efter min optik, skulle have frataget deres kørekort. Nøj hvor var det en befrielse:-). Turen til arbejdet gik noget hurtigere end jeg havde regnet med, den føltes ikke så lang, som frygtet, den ankom til destinationen til tiden og det var mindre besværligt at have frøken Moon med, som først antaget. Jeg sad i det område, hvor folk, med cykler, normalt opholder sig, i frygt for, at der ikke var plads ved de normale sæder. Der var fint plads og var ikke til gene for andre.
Turen hjem blev jeg mødt af en meget behagelig og flik kontrollør, som sagde, at jeg skulle huske, at have cyklen i en taske, før det kunne gå under betegnelsen: gratis cykel. Jeg informerede ham om, at dette behøvede vi ikke. Han smilede og sagde, at det ville han lige gå videre med:-) vi skiltes som venner uden sure miner.
Jeg havde ikke regnet med, at både frøken Moon og jeg selv kunne være på et enkelt sæde, i de normale sæderækker…..de kunne vi godt, og vi begge meget plads til at boltre os rundt:-)

Minus ved turen er, at frøken Moon har noget med bagpartiet. Hun halter lidt, og det gør hendes tur, med mig, lidt mindre behagelig end hun havde regnet med. Jeg skal have hende til dokter, håber han kan diagnosticere hende og fikse hende
Ellers har vi det godt, vi er gode for hinanden, og vi er fortrøstningsfulde med, hvad fremtiden bringer os.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399