første tur hjem

På vej hjem var jeg en tur forbi strøget, min cykel og jeg fik mange blikke. Godt manden ikke var med ;-). Efter lidt små indkøb, kunne jeg godt have brugt en bagagebære. Men savnet var størst da jeg gerne ville af med jakken og have noget vand, men af med tasken rode rundt og vandet blev fundet. tørsten stilnet, pakke sammen igen og så af sted igen.

Blev lidt svedig for tog en lidt længere tur på cyklen, inden jeg hoppede på bussen. Fedt at bevæge sig ved hjælp af egen kraft, mærke vejret og få dagens motion vel overstået.

Sidder nu i bussen godt tilfreds med mig selv og min hoppende cykel. Igen kom vi med uden problemer. Chaufføren smiler til mig, når jeg står med cykel og prøver at vende og folde mit buskort ud. En rigtig god oplevelse. Jeg var med en af de gamle busser hvor der er et lille område hvor barnevogne og nu min cykel kunne stå, mens jeg sad et andet sted.

mms_img1800825109

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399