Klar til superpendlerlivet

Mega klar – væk med smarte tasker. Rygsækken er fundet frem og pakket. Super hyggelig start på morgenen. Solen skinner  og jeg cykler afsted med børnene.  I dag valgte jeg bussen med stop Højbjerg maskinefabrik og derefter 6a.  Efterfulgt af en lille cykeltur ned ad bakke. Alt gik som det skulle. Afslappet stemning og fordybelse i bog, var der dog intet af. Fokus var meget på cyklen og at den kunne stå nogenlunde roligt og uforstyrret.  Jeg kunne godt mangle en krog eller noget, hvor man enkelt lige kunne fastgøre cyklen. De snore som der er i forvejen, er måske optaget og måske ikke lige handy.

Jeg oplever, at cyklen er super nem at håndtere og forholdsvis nem at balancere med – om end det muligvis ligner en cirkusartist, som kommer cyklende…… Øjnene er i hvert tilfælde store hos de forbipasserende.

Jeg har transporteret mig en del rundt i dag i syd og det har indtil videre været okay blanding af busser og cykel.  Jeg tænker måske, at det kunne være mest fair for alle og særligt buschaufførerne, at de fik en meddelse om, at vi må køre med. Der var en ud af tre sporveje chaufførerne som var henne og markere og var træt af, at han ikke vidste besked. Jeg tænker mest af alt det handlede om det,  for faktuelt  fylder cykle kun en tredjedel af en barnevogn.

Alt i alt en super dag – og stadig klar til endnu en dag i pendlerlivet ?

Elsebeth

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399