De første erfaringer…

“Sikke dog en kikset cykel” udtalt af min søn som nemt spottede mig med trekantet limegrøn cykel og neongrøn jakke, da jeg stod af toget i dag.
Egentlig siger det alt om mine erfaringer indtil nu. Cyklen er kikset, men ikke så pinlig som min søn jo nok egentlig mente. Kikset med alligevel praktisk. Først nogle forbedringsforslag til fabrikanten: vigtigste mangel er en form for hjul lås når man sidder med cyklen i toget, den har en tendens til at rulle, så man skal hele tiden holde fast og være opmærksom på at den ikke generer andre. En anden problemstilling er at cyklen er svær at styre, især når man skal vise af.
Men når det er sagt er den praktisk og en konstant kilde til snak med kolleger og andre rejsende. Konkret betyder cyklen at jeg sparer mindst 15 minutter hver vej og dermed er en reel konkurrent til bilen. Og hvis man holder sig væk fra 7:36 toget er der som regel en ledig plads til mig og cyklen.
Jeg har nu taget turen frem-og-tilbage to gange og det fungerer virkelig godt. Vejret har vist sig fra den bedste side, men nu kommer efteråret vist i næste uge.

Så står det kollektive vist sin store prøve…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

En tanke om “De første erfaringer…

  1. Hej Eddie,
    Jeg fik i lørdags af vide, at den snor der hænger for enden af styret (ved begge håndtag) er ment som “parleringsbremse”.
    Mine bremser skal justeres, for det virker ikke ved mig, men måske du er heldig.

Der er lukket for kommentarer.