erfarings udveksling

Mødte en af mine nye vender ved bussen i går morges. Det var rigtig hyggeligt. Der var mange ved stoppestedet. Jeg overvejede at vente til næste bus. Men de ventende fortalte at der var 2 busser der ikke var kommet. Vi kom begge med uden problemer. Jeg fik tilmed et fif af min nye ven, omkring hvordan cyklen kunne hænge. Det var smart, for så var der ingen bekymring for om cyklen vil vælte. Det kan varmt anbefales at man mødes og udveksler erfaringer.

I dag lørdag mødte jeg flere af mine nye cykel venner. Vi fik toptunet cyklerne og en masse snak.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 tanker om “erfarings udveksling

    1. Hej Bo

      Det kræver den rette bus, næste gang jeg kører i den prøver jeg at tage et billede for det er ikke helt let at forklare. Men Morten var det ikke dig der havde et billede?

Der er lukket for kommentarer.