Pendlerstatus uge 1 – mistro

biking Superpendling dag 1:

Arbejder hjemme. Så er det jo let nok at pendle (mellem kaffemaskinen og kontorstolen), men den går jo ikke i længden… er det en slags overspringshandling jeg laver, fordi det her med at bryde vaner kildrer lidt i maven?

biking Superpendling dag 2:

Tog bussen, men lod cyklen stå. Den var ikke justeret helt på plads, og havde udfordringer omkring dækmonteringen (igen en overspringshandling tror jeg). Jeg bruger noget af dagen på at tænke over, hvordan jeg skal rapportere mine erfaringer. Jeg er landet på, at det bliver i form af en daglig indmelding på en skala, der siger noget om mit ‘pendlerhumør’, og det niveau af psykisk glæde/smerte jeg oplever. En sådan skala kunne gå fra -10 til +10, hvor -10 er ‘absolut forfærdeligt’ og +10 repræsenterer ‘formidabel godt’. Her er jeg startet på -9….

Det bliver dog lidt bedre hen ad lørdagen, hvor jeg møder nogle af de andre ved cykelbiblioteket ved Egelund, og vi får cyklerne justeret. De er glade, og mangler hverken fingre eller tæer, så måske kommer det alligevel til at gå.

Cykelbibliotekcollage

PS: På grund af de opståede problemer har Aarhus Kommune forlænget projektet med en måned… jeg ved ikke om jeg skal se det som en belønning eller en straf… :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

En tanke om “Pendlerstatus uge 1 – mistro

Der er lukket for kommentarer.