Debut & spørgsmål

Debut på foldecykle til arbejde . Sgu en blandet fornøjelse. Stjålne blikke og kommentarer fra medpassagerer.  Det grønne monster sætter gang i samtalen.  I like !. Ventetid, og al for lang togtid! Don’t like!

Et spørgsmål: Det er lidt svært at opbevare cyklen i toget. Den kan ikke stå selv! Der er ikke plads til at  lægge den på gulvet  i myldretiden. Hvad gør man så. Klamrer sig til den, som jeg gjorde! Det betyder at man ikke kan læse avis, kigge i sin computer eller iPhone!. Nogen der har gode idéer ? Opfundet en anordning man kan hænge cyklen i, sat støttefod på, erfaring med at placere den  i hattehylden etc.

En konstatering:  Foldecykel og en våd græsplæne er en rigtig dårlig kombination. Forhjulet har det med at skride  ud, fra side til side  – sikkert fordi det er lille ! Eller måske betyder kørestillingen at man kun lægger begrænset vægt på den forreste del af cyklen.j

Så pas på derude ….. f.eks. hvis i tager genvej gennem Mindeparken i regnvejr!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399