Nye “sko” til konen

Der er nok nogle af os mænd, inklusiv mig selv, som har det lidt svært, af økonomiske årsager, når konen får nye sko. Er det nu nødvendigt, kan det betale sig, og hvorfor…..dette er for mit vedkommende ofte det spørgsmål jeg stille min bedre halvdel, når hun kommer kommer med nye sko. Jeg sendte frøken Moon afsted til cykelsmed i lørdags, af min bedre halvdel, og hjem kom hun med de flotteste, nye og total- i-orden sko. Hold op de spiller max., det er som en ny “kone” man har fået hjem. Der er intet slinger i valsen mere, og ikke mindst, så er frøkenen også glad for, at hun nu kan give mig en mere behagelig tur, tur/retur. Nu er vi gået ind i den anden uge, og af vores date. Frøken Moon er desværre placeret ude i garagen, om natten, skønt hun sagtens kunne lægges under dobbelt sengen, men dette tillader den bedre halvdel ikke.:-) Når man arbejder og bevæger sig rundt inde i Århus, med frøkenen,  og man samtidig ved, hvor mange andre frøkener der er blevet hapset af andre mænd derinde, så bliver man noget paranoid og nervøs anlagt. Jeg har været meget opmærksom på andres reaktioner, de sidste dages tid. Alle de blikke frøken Moon fortsat får, det bekymre mig meget, om der skulle være andre der var lige så interesseret i hende, som mig. Jeg forsøger derfor, at gøre alt for, at når jeg stille hende fra mig , er det så langt fra store åbne pladser….helst inde i en baggård. Skulle jo helst nødig miste hende:-) jeg havde fornøjelse, at køre i bus med hende i torsdags. Turen gik super godt, der var okey med plads, til både frøkenen og mig, og det gik uden problemer. Blot havde frøkenen lidt problemer med, at transportere mig op af bakker/høje stigninger. Det var lidt hårdt for hende, hun sled noget i det, men hun mente, at grunden skyldtes mig selv:-) Jeg er fortsat glad for projektet, og hende, det er en sand fornøjelse, at tage det offentlige transport, alt det man sparer af tid. Frøkenen vil gerne møde nogle  andre  de andre som er med i projektet….hun savner nogle at dele sine erfaringer med:-) det var alt for os nu….vi skrives lige pludselig frøken Moon og Pede

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399