Blandet fornøjelse

Efter en uges sygdom skulle jeg her til morgen ud på min første tur som Superpendler. Det var en blandet fornøjelse da regnen begyndte at sile ned ligesom jeg havde sat mig op på cyklen. Det er jo da forventeligt med regn på denne årstid, og da jeg ikke har mere end 500 m til busstoppestedet var det da overkommeligt og jeg blev vågen! Desværre blev bussen jeg kom med helt fyldt allerede i Malling og det betød, at der var mange stående passagerer, og der var ikke meget plads til foldecyklen… Men det gik og det er egentlig rart at man kan slappe af på vej til arbejde, i stedet for at man sidder og stresser i morgentrafikken.

Fin start !

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399