Supermobil med løbehjul

En båd er en bil uden hjul

To hjul har en cykel jo også

Vi glæder os sådan til jul

For det er jo en dejlig tid

Nu tror du at sangen er slut

Og det er den…

Første tur på løbehjul gik rigtig fint. Det er let at klappe sammen og kan sagtens ligge på bagagepladsen over sæderne i både bus og tog. Hjulene er store og bløde nok til at de kan tage de fleste fortov og ujævne overflader i midtbyen. Op ad bakke bliver det lidt hårdt, men så kan jeg let hoppe på en bus med løbehjulet.
Anden tur på løbehjulet var en udflugt med min ældste søn, Elliot på snart fire år. Vi tog ind til dokk1 med bussen og havde medbragt hvert vores løbehjul. Det er en fin og stille og rolig måde at færdes i trafikken på. Man kan let veksle mellem at gå og trille, og når der er gode overflader og cykelstier går det hurtigt. Kloden, som legepladsen ved dokk1 hedder, er rigtig god at cruise rundt på, og der er en rute der fører dig ‘verden rundt’ som er perfekt at tage på løbehjul. Så kan man nyde legepladsen og hjule rundt imellem rutschebaner, gynger og klatrevægge.
Løbehjul og bus/togkort er perfekt til den form for transport. Mere besværligt er det med indkøb. Men her kan løbehjulet pakkes væk, klipses fast til rygsækken eller låses fast et sikkert sted. Og så kan man tage bussen eller toget.
Jeg bruger også løbehjulet nogle morgener når jeg afleverer min ældste dreng i børnehaven. Vi bor tæt på børnehaven, så det er helt perfekt, men af sikkerhedsmæssige årsager må børene ikke have løbehjul med i børnehaven, men gerne cykler og løbecykler, som de må bruge uden hjelm (!?), så her må jeg tage Elliots løbehjul med hjem igen.

Jeg glæder mig til at se hvordan løbehjulet og periodekortet kommer til at fungere når vejret bliver lidt hårdere. Jeg tænker at løbehjulet kan vise sig at være upraktisk i meget vådt og koldt vejr, men vi får se.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399