Afhængighed

Så er det tid til, at gøre status for den anden uge i projektet. Jeg vil sige det sådan, at jeg er gået hen og blevet noget afhængig af mine tog/busture, måde om morgenen og om aftenen. Jeg har haft en del aftenvagter, i denne uge, og jeg nydt turene hjem der om aftenen. Ved 23.30 tiden er der ro over byen, folk stresser ikke og der er stilhed til, at sidde og få dagens forløb vendt og drejet. Hvor er jeg blevet positivt overrasket over, hvor afhængig jeg er blevet af dette, og hvor hurtig det er gået. Den bedre halvdel spurgte om vi kunne køre sammen på job her igår morges…..jeg fortrød at jeg sagde ja,  for trafikken havde ikke ændret sig, hvad den var for 1 1/2 uge siden. På vej til arbejdet sad jeg og savnede togturen, den lille lur som jeg plejede at have og den friske cykeltur. Jeg havde dårlig samvittighed, ikke overfor projekter men overfor mig selv fordi, at jeg gik glip af den rolige tog tur og for følelsen af ubekymrethed:-)

Jeg glæder mig fortsat over Frøken Moon, og ømmer mig over de trætte lårmuskler.

God weekend til jer alle sammen, Superpendler

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399