Min første uge

Jeg er ikke helt solgt endnu. Savner inderligt en bagagebærer. Har sat den vanlige taske i hjørnet – og påført mig rygsæk – ikke til min store glæde. Jeg kan dog ikke have både mine arbejdsting og mit træningstøj i rygsækken, så jeg bliver udfordret her. Et andet sted, hvor jeg bliver udfordret er om eftermiddagen – her tager det mig ekstra 40 minutter at komme hjem. Min hjemtransport med busser er steget fra 30 minutter til en time og ti minutter – det betyder en del i en travl hverdag. I den kommende uge vil jeg forsøge mig med toget – måske det fungerer lidt bedre for mig. De positive ting er, at jeg slapper fuldstændig af i bussen – og den friske luft på cyklen og mens jeg skifter bus.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399