det orange lyn i bussen

 

Efter en uges ferie med familien er jeg igen klar til mit nye liv med min hoppende cykel. Den er blevet tunet, så nu er det mit orange lyn, så pas på der ude. En lille detalje er at man kan blive helt grebet af at sno sig rundt. At man næsten glemmer færdselsreglerne. Men er meget synlig i gadebilledet med min grønne jakke og mit orange lyn, Så må nok hellere opføre mig ordentligt.

På vejen hjem jonglerede jeg rundt med cyklen og flere forskellige rutebiler. Det gik fint med at komme ind og ud, chaufførerne hilser pænt og siger velkommen. Busserne er indrettet meget forskelligt så eksperimenterede lidt med hvordan cyklen kan stå/hænge alt efter de muligheder der er i bussen. Her følger et par billeder.

Her hænger den på en stang med bremserne i mellem ruden og stangen.

mms_img-235202377Her står den på gulvet. bremserne er låste så den ikke triller, bussens sæde er vippet ned så cyklens sæde kan hænge på det.

mms_img1898180071 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

En tanke om “det orange lyn i bussen

Der er lukket for kommentarer.