En enkelt synder…

For første gang siden forsøget startede har jeg måttet bide i det sure æble og med stor risk for venskabelig hån fra venner og kolleger taget bilen på arbejde.
Det skyldes at det kollektive har meldt hus forbi til dagens krav om fleksibilitet og hurtighed. For uanset hvordan jeg vendte og drejede det kunne jeg i dag ikke få tidsplanen til at hænge sammen. Øv, men bilen blev da for en sjælden gang skyld luftet.

Det giver jo så en anledning til at reflektere over det kollektive vs. bilen. Det er indlysende at bilen er det mest praktiske når man ser på transport behovet isoleret, men jeg må erkende at jeg savner min lille morgen trilletur. Man møder på arbejdet på en helt anden måde og med en anden holdning.
Efterhånden som folde-ind og folde-ud af cyklen bliver mere og mere rutine og med-passagernes slet skjulte smågrinen bliver turen lettere og man nyder rejsen. Det hjælper selvfølgelig lidt at solen skinner…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399