Så kom jeg også i gang

Jeg har nu været tog/bus pendler i tre dage.

Det har været en anderledes oplevelse. Egentlig ikke så dårligt endda. Der er dog nogle ting som jeg skal lave om før det kører “på skinner” om jeg så må sige.

Først cyklen:

Den kører faktisk ret godt, bedre end ventet. Den knirker dog, jeg må se om det kan smøres. Bagagebæreren er et kapitel for sig, den bliver jeg nok aldrig venner med. Hvis man har en tung rygsæk, med PC og diverse papirer, er det enormt svært at få den til at sidde fast, selv med en gummirem. Sadlen skal justeres, da den er alt for langt nede, jeg håber at det kan lade sig gøre at justere.

Den er nem at samle og klappe sammen igen – det funker bare.

 

Transporten:

Når man har cykel med i myldretiden, er det ikke ret praktisk at tage toget 7.33. Man skal stå op. Bus er heller ikke helt nemt, i hvert fald ikke med taske og cykel, hvis man stiger ind foran i bussen som jeg. MEN toget efter 7.33 er fint, der er masser af plads så ingen problemer der.

Praktiske ting:

Jeg missede toget med 1 minut, her til morgen, der var lige et par småting som ikke kunne vente.  Dette minut betød at jeg kom 30 minutter senere på arbejde. Det betyder ikke noget da jeg har flekstid. Men holdt op mod, at 1 minut senere ud i bilen kun betyder 1 minut senere på arbejde, gør at man må lave om på tidsplanen om morgenen, samt planlægge lidt bedre, hvis man skal blive offentlig transport pendler.

Alt i alt en god begyndelse

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

En tanke om “Så kom jeg også i gang

  1. Hej Jørgen.
    Der er stor forskels på den kørsel man har når sadlen er for lav, og når den er justeret op. Alt efter hvor meget den skal hæves så er der en lille split, der kommer til syne når du har fået den sorte dims skildt af. Denne split skal evt. rykkes op i næste hul alt efter hvor meget sadlen hæves. Den er med til at stabilisere. Fyren fra Strida viste os det den lørdag han skiftede vores dæk.
    God tur

Der er lukket for kommentarer.