Løbehjul og barnevogn – løbesko eller gummistøvler?

Efter nogle uger er jeg nu ved at have rutinerne på plads. Jeg kan have løbehjulet med stort set overalt, og det er perfekt til når jeg fx skal hente min yngste søn. Jeg bruger løbehjulet når jeg pendler med bus og tog (primært bus, da der er et stoppested tæt på hvor jeg bor, og det er lidt hurtigere med bussen). Løbehjulet kan ligge under barnevognen og kan klipses fast til min rygsæk. Man kan også spænde en sele på og bære det over skulderen – det er klart at foretrække.

Jeg har ikke de store problemer med at bruge bus og tog samt løbehjul i stedet for bil. Børnehaven ligger tæt på hvor vi bor, så jeg bruger primært transportmidler med børnene i forbindelse med udflugter, ture og besøg. Til den form for transport jeg selv har brug for er løbehjulet perfekt. Jeg kan komme hurtigt omkring i byen, bruge bus og tog og have løbehjulet med mig. Det er enormt tidsbesparende ikke at skulle parkere, låse cykel fast eller lignenede, og at man bare kan hjule rundt, klappe løbehjulet sammen og springe på en bus. Jeg er enormt glad for periodekortet, som virkelig har gjort mig mobil og fleksibel. Tidligere har jeg også brugt min egen cykel i kombination med tog, og det er også fint – men det her er meget lettere. Skulle jeg bevæge mig over længere afstande ville jeg dog foretrække en cykel. Jeg er stadig spændt på at se om løbehjulet holder i hårdere klima, og om det er til at holde ud fx i regnvejr. Jeg forestiller mig at det bliver nødvendigt med vandtæt fodtøj, men er også indstillet på at anvende busserne i højere grad hvis det viser sig at løbehjulet primært er et sæsonkøretøj.

Jeg oplever at mine lår bliver særligt trætte ved længere tids brug af løbehjulet, og også fødderne bliver ømme og trætte. Men det er jo blot tegn på at musklerne bliver trænet på en lidt anden måde end sædvanligt. Godt fodtøj er et must for at undgå gener og smerter i fod, ankel og knæ. Jeg forestiller mig at handsker, evt. knæbind og løbesko er nødvendige for at undgå skader og forfrysninger når det bliver koldt. Løbesko eller gummistøvler? Sporty eller praktisk? Jeg er nok i virkeligheden ingen af delene. Vi får se…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399