Trange kår for foldecykler!

Skal foldecykler have sin gang på jord – og ikke mindst i de offentlige aarhusianske transportmidler – skal der være plads til dem. Det er der ikke nu. Det må være ugens nedtur.  For mig er det faktisk et dagligt irritationsmoment at balancere cyklen op gennem rækken af sæder i bussen, at konstatere at der faktisk ikke er plads til ret meget  på “bagagepladsen” midt i bussen, at kæmpe om pladsen  til cykler med alle de andre  i toget osv. Rushhour er naturligvis  håbløs –  udenfor er det selvfølgelig bedre, men stadigvæk! Måske Aarhus skulle lade sig inspirere af de københavnske S-tog, hvor der er en vogn med  specialindrette cykel holdere! Smart og superfedt.

Uden for myldretiden i henholdsvis  tog og bus.

IMG_2959IMG_2956

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399