Tid til refleksion eller spildtid?

Jeg oplever at livet på hjulene har sine fordele og ulemper. Jeg har haft lidt udfordringer med at slappe af turen bus eller togturen, når jeg skulle holde øje med om cyklen gled rundt, men efterhånden finder man sine metoder. Blandt andet dem der er taget billede af og lagt her på bloggen eller hattehylden i toget er også et godt sted. Når det nu er på plads bliver tiden en anden – den går fra spildtid……. Jeg sidder bare der….. til refleksionstid, hvor jeg kan slappe af, tænke, læse. Det samme er i spil for mig, når jeg venter på tog eller bus. Regner det – ja så føles det som spildtid, men når solen skinner, varmer og jeg mærker den skønne efterårs duft, som er helt unik – ja så kunne jeg blive stående og bare nyde og være til – refleksionstid. Lige nu er det i den grad blevet weekend og tid til familien. God weekend til jer ?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399