hverdagens glæder…

Det er helt klart blevet hverdag. Jeg er stadig glad for min lille morgentur og den friskhed det bringer med sig, men det er sjovt nok ikke længere noget jeg tænker meget over. Tilsyneladende falder omgivelsernes interesse også i takt med at de ser os pendlere i toget, så hvad skal man egentlig skrive om hvis det ikke skal blive en gentagelse?

Så – istedet for at skrive om cykeltur, folde teknikker, udfordringer i toget og glæden ved al den friske luft og motionen vil fokus i de næste blogs blive om noget helt andet som selvfølgelig er i tråd med pendleriet.

Mit næste indlæg (jeg skal lige gennemtænke det først) vil handle om hvorfor jeg egentlig mener at cyklen er en god ting når man bruger det kollektive trafik tilbud. Uden at afsløre for meget kommer det nok mest af alt til at handle om Midttrafiks evne til at ramme brugernes behov. Inden jeg uploader indlægget vil jeg gerne på forhånd takke for periodekortet.

Vi høres ved i næste uge…

 

PS: jeg fandt i fredags endnu en rigtig god grund til at være glad for cyklen. For første gang nogen sinde på min nuværende arbejdsplads deltog jeg uden nogen restriktioner i vores fredagsbar. Det kunne nemt blive en tradition!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399