Status uge 2

Endnu en pendleruge er overstået og jeg må sige at især eftermiddagstrafikken i Aarhus har været en stor udfordring. Jeg kører med bus A3 fra Brabrand til Banegårdspladsen hvorfra jeg skifter til bus 100. Turen ind igennem centrum fra Vesterbro Torv til Banegårdspladsen tager ca.30 minutter og det er lidt anstrengende efter en lang arbejdsdag. Men ellers har været rimelig mildt og godt og det er et stort plus.

Mildt efterårsvejr er godt for en superpendler
Mildt efterårsvejr er godt for en superpendler
image
Synes at jeg ufrivilligt har opholdt mig lige rigelig lang tid på Park Allé i denne uge.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399