Lidt skulkeri

Ja, det skulle så blive ugen, hvor min ellers nye vane og det mega gode vejr skulle være nok til at se det gule lyn på veje i busser og toge…… Men nej. Jeg har to dage hvor jeg i denne uge er på uddannelse ude i den anden ende af Århus og med sent fri – hvor jeg bare ikke kunne få mit privatliv og arbejdsliv til at hænge sammen….. Ærgerligt men måske også en del af projektet, hvor der lige er dage, hvor man kommer til kort.
Generelt synes jeg, der er ved at ske forandringer rent transportmæssigt i mit område, men det skyldes ikke min cykel, tænker jeg, men også et fokus fra skolen der har arrangeret gåbusser til skolebørn og ellers bakker skolen op om at så mange børn som muligt cykler i skole. Cykelbiblioteket er, tænker jeg, er en succes. Der er mange der ved, de er der og min genbo har også fået mod på at afprøve forskellige transportmuligheder – elcykel. Derudover er der mange som har kommentarer til cyklen, når man er på farten, hvorfor visitkort er en god ide? god aften til alle

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399