Mit nye liv med el Cyklen

Må indrømme jeg har svigtet mit orange lyn og bussen. Men har spekuleret meget.

Min rejsetid til arbejde og hjem er blevet fordoblet, så i stedt for at bruge 1 time i alt om dagen bruger jeg nu mindst 2 timer. Mit formål med projektet var også at få noget mere motion til hverdag, og på denne måde kombinere det med transporttiden. Men det bliver til for lidt.

I foråret har jeg prøvet at cykle hjem et par gange, og turen på cykel tager ca. 1 time. Det er det samme som min hjemtur med foldecykel og bus tager. Jeg har ikke prøvet at cykle på arbejde, for jeg ønsker ikke at møde på arbejde svedig og træt. Men med hjælp fra en motor tænkte jeg at det kunne være ok, derfor har jeg udnyttet cykelbiblioteket, og lånt en el-cykel.

Jeg må tilstå jeg er begejstret for el-cyklen. Rejsetiden blev ikke synderligt forlænget i forhold til bus/foldecykel, og jeg fik masser af motion uden at blive alt for træt. Det var dejligt fleksibelt i forhold til om jeg lige kom afsted til det rette klokkeslæt. Men jeg kender mig selv godt nok til at vide, at når det bliver mørkt og der er meget regn/vind så vil jeg ikke have mod på at cykle begge veje. Jeg har flere gange ønsket at cykle hjem fra arbejde, men er gået i stå. Det kræver for meget planlægning, for så skal cyklen med på bilen dagen før, så den står på arbejdet til næste dag når jeg skal hjem. Så mit største ønske for min transport/motions situation ville være at det var meget lettere at få en almindelig cykel med bussen og det var gratis eller meget billigt. Hvis det er for dyrt bliver det heller ikke til noget. Jeg tror at der ville være flere der ville tage cykel med og cykle hjem når arbejdsdagen er ovre for det er fleksibelt lige som bilen, men ved cyklen vil man kunne ’vinge’ af ved dagens motion. Men det skal være gratis/billigt og let at have cyklen med.

Har aldrig drømt om at jeg skulle cykle til og fra arbejde 4 dage i træk. Det virker. 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399