Vanen vandt

Jeg har altså svært ved, at tage mig sammen til at få cyklen med i toget hver dag, da jeg har ca. 3 min på gåben fra toget til kontoret. Når jeg læser de mange dejlige indslag, får jeg det helt skidt. Hvor langt har I andre? Jeg overvejer hvor langt der skal være for at det giver mening.

Til gengæld fik jeg den taget med en dag, hvor jeg havde møder i byen og jeg susende rundt som et grønt lyn. Det var både nemmere, hurtigere og rarere end bilen…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 tanker om “Vanen vandt

  1. Jeg har 10 min fra bus el tog til arbejde, så det giver “lidt” mening at bruge cyklen for mig. Særligt når jeg lige ser bort fra min længere transporttid og generelle bøvl fm at have cyklen med,
    TIl gengæld synes jeg at det er superfedt at have cyklen i byen, jeg cykler nemlig også rundt til møder. Foldecykelen er virkelig praktisk til dette.

    Jeg har faktisk overvejet at tage cyklen med i bilen. Det vil betyde at jeg hurtigere kommer på arbejde – og mindre bøvl- , samtidig med at jeg har en cykel som jeg kan transportere mig rundt på i byen :-)

  2. Når jeg kommer frem til byen og står af, så vil jeg have 15 minutter til fods. Så der giver det faktisk fint mening for mig. Hvad med at udfordre koncepterne, og stå af bussen eller toget et eller flere stoppesteder før normalt… Og bare se hvad der sker?

  3. jeg har heller ikke så langt fra bussen til mit arbejde. Men nogle dage Vælger jeg at cykle noget af vejen hjem for at få lidt motion.?

Der er lukket for kommentarer.