Pendlerstatus uge 4 – tilbage igen

Superpendler-humørstatus efter uge 4

Humoruge4

Overordnet set en uge med lidt bil og lidt mere cykel/bus. fordelt ca. således over ugens dage:

carani  carani biking  biking  biking

Efter at sidste uge afsluttedes i ‘nedtrykt pendlertilstand’ så var humøret noget bedre i denne uge 4. Dog startede ugen med et par dage i bil, men så besluttede jeg, at det var nødvendigt at forsøge at holde ved, og tage en lille kamp for at få næsen tilbage i sporet.

Og det var faktisk en rar fornemmelse. Og rart bare at kunne sætte sig i bussen, lytte til noget radio, og stirre uforpligtigende ud ad vinduet. Det boostede humøret, og følelsen af at komme frem ladet op af den lille cykeltur var god. Jeg går jo trods alt ellers lige fra at have ligget på min ryg i sengen i 7-8 timer, sætte mig i bilen, for igen at sætte mig på en kontorstol – alt sammen noget der peger i retningen af, at jeg godt kan trække op til tre år af min forventede levetid. Alternativet er nu at ligge i sengen i 7-8 timer, tage en kort cykeltur, sætte mig i bussen, tage en lidt længere cykeltur, og stå op ved mit skrivebord på arbejdet det meste af dagen. Og den anden vej rundt, at komme hjem og ind af døren med mere energi, end bilkøen på Oddervej nogensinde kan tilbyde mig.

Til tider er løsningen dog upraktisk, når man skal aflevere. Som billet herunder viser, så kræver det, at der er styr på påspændingssystemerne.

grej

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399