Status uge 3

Dejligt vejr i sidste uge – dejlig pendler uge!
Ingen sene arbejdsdage – ingen karambolage med sparsomme afgangstider.
Eneste minus – overfyldte busser, toget er langt at foretrække.
Overraskelse ved ny vane: kan næppe kalde den nye måde at transportere mig på, for en vane – til det, er det endnu for uvant. Det der overrasker mig mest er faktisk hvor svært det er, at omlægge nye vaner. Troede jeg ville være meget mere positiv over den nye transportfacon. Jeg er ikke decideret negativ, men jeg er (desværre) også blevet bekræftet i nogle af alle bilens goder. Fleksibiliteten og samlet set mindre transporttid bedst af alle.
God pendler uge til alle!
Mvh Louise

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399