Nu starter udfordringerne

Hejsa

Efter en uge med rejseaktivitet er jeg tilbage I offentlig transport

Nu hvor halvdelen af ugen er gået, og vejret er helt af Pommeren til må jeg sige, at det rigtig strammer til.

Men jeg tog en beslutning I morges, efter at have kigget længselsfuldt på bilen. Lod cyklen stå. Hev paraplyen ud af skabet og tog bussen uden cykel.

Det gik faktisk meget godt – MEN…

Hvis man skal skifte transportmiddel undervejs, som jeg, så går det simpelthen ikke på sådanne dage – f.eks. 6A’eren kører simpelthen ikke ofte nok I tiden mellem 7 og 8.30 til at det bliver et reelt alternativ for mig I fremtiden.

Hvis jeg tager bilen klokken 7.23 så vil jeg være på arbejde klokken 7.45 (med de Nye tiltag på Oddervej) – altså 23 minutter, vel at mærke I tørvejr.

Jeg gik hjemmefra 7.15, tog bussen 7.23. Var planmæssigt I Skåde 7.39. Derefter ventede jeg I 15 minutter på 6A’eren som altid er forsinket om morgenen og var på arbejdet kl. 8.05 . Altså en total på 50 minutter.

Hilsen

Jørgen

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399