Sukkermaden der var urineret på

Så er jeg tilbage på bloggen igen, efter en uges fravær. Den forgange uge har været præget af et par fridage, to dages internat, dårligt vejr og en buscheffør der var på grænsen til at eksplodere.

Ugen startede ud med fridag, dejligt, blev efterfulgt af en aftenvagt tirsdag, hvor jeg tog lidt før fri fra job for at kunne nå bussen hjem. Havde ikke lige tjekket vejret, hjemmefra, så måtte cykle i stiv modvind imens regnen bare stod ned i lår fede stråler:-( okey, første dag/gang i projektet, hvor jeg kom plask våd hjem, det  kunne jeg godt overkomme, men kunne godt bruge en varm bus, og en rar buscheffør. Bussen ,der skulle køre Frøken Moon og jeg selv hjem,  var varmet op, men buschefføren var bestemt ikke rar. Han ville for det første ikke lade Frøken Moon komme med, så ændrede han mening og ville have hende i bagagerummet, for dernæst at forlange, at jeg skulle betale 20 kr. for hendes turen. “nej det skal skal jeg ikke” sagde jeg med et smil på læben. Hertil svarede chefføren med vredladen “og hvorfor skulle du så ikke det!!” Jeg forsøgte at forklare ham om projektet, og de klare aftaler herom, især at frøken Moon var gratis fragt. Han tøvede lidt, mumlede noget helt uforståeligt og valgte efter er par min. at lade hende “slippe” imens han sagde “jeg gider bestemt ikke diskuterer dette med Dig i aften” hvorefter han signalerede, ved viften ud i luften, at jeg kunne sætte mig. Hold kæft en opførsel. I ren protest, over den dårlige behandling, valgte jeg at stige af bassen ved banegården, for dernæst at tage toget hjem…..dette tog 15 min. længere tid. På vej ud havde jeg mest lyst til at spørge chefføren om, hvem der havde urineret på hans sukkermad idag.

Igår torsdag var jeg nede ved BMI/Egelund hallen for at hente visitkort. Der var fødselsdags/afslutnings fest for pige fodbold holdene. Efter at have ventet i 45 min. på, at en af cafe medarbejderne, der skulle give mig visitkortene, skulle være færdig med at varte pigerne (fra fodbold holdene ) op, gik jeg. Jeg har ikke fået dem endnu, så har, af gode grunde, ikke kunne dele disse ud til medpassagererne:-( men jeg har fået talt en del med nogle mennesker, under turene, givet en masse reklame samt information.

I næste uge har jeg efterårsferie, derfor ingen pendling eller ture på Frøken Moon:-(

ses i uge 43

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399