græsenke

Kan godt mærke jeg har været græsenke i denne uge. Med ekstra arbejde på både hjemmefronten og arbejde og gå ture med hunden, er det blevet til for lidt pendling med bussen/cyklen. Har dog fået udleveret et par vicitkort her og der.

En dag kom jeg afsted på cykel/bus, på hjemturen mødte jeg 2 parkeringsvagter, havde lige et spørgsmål ang. parkering ved hjørner som jeg fik svar på. Vi fik også en snak om projektet, de havde godt set cyklerne da de stod på kontoret.

I dag tog jeg foldecyklen da jeg skulle lufte hun og i brugsen. Den kan også bruges til hundeluftning, idet den ikke er så høj, virker det fint for mig. Fik igen en snak med en familie der var ude at gå de havde godt hørt om dem der skulle cykle på el-cykel et år men ikke om os.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399