Pendlerstatus uge 5 – Slapt

Superpendler-humørstatus efter uge 5

Humøruge5

 carani  carani biking  biking  carani 

 Denne uge har fået overskriften slapt. Der er kun blevet pendlet med offentlig transport to ud af fem dage. Det lever ikke helt op til målene for projektet. Men relevant er jo spørgsmålet hvorfor?

To af dagene var grundet aflevering af børn i institution. Det har jeg jo gjort til en fast undskyldning for at tage bilen (det kan være der skal arbejdes lidt med den i den kommende uge).

Efterfølgende var der to “gode” dage i bussen, som det egentligt var helt rart at komme tilbage i. Jeg synes i hvert fald nu, at jeg allerede har stor fornøjelse af, bare at kunne læne mig tilbage i sædet, og ikke skulle bekymre mig om bilkøer. Og det fik jeg da i den grad bekræftet fredag morgen, hvor jeg ‘bekvemmelighedspendlede’ i bilen, fordi jeg var for slap. Det var spild af tid på vejen. Den sædvanlige rute omkring stadion og ad Ringgaden var fuldstændig lukket ned. Et forsøg på at køre ad Frederiks Alle i centrum hjalp heller ikke. Så det blev en tur i morgentrafikken, der var meget lang. Og jeg fortrød mange gange undervejs, at jeg ikke havde taget bussen.

På siden http://www.smartmobilitet.dk/ vises der lige nu et billede af netop Frederiks Alle, som den ser ud i tre situationer. Med biler, bus eller cykler. Og billedet taler jo fuldstændig for sig selv, og siger næsten: “vil du frem på arbejde – eller ej”. Når man holder i den der bilkø, og ser netop det billede for sig, så er det et sikkert kald på bussen eller cyklen.

Det billede vil jeg forsøge at sætte op for mit indre blik den kommende uge, når jeg skal beslutte mig for den ene eller anden løsning.

 

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399