Efterårsferie

I efterårsferien er det skønt at kunne tage bus og tog i stedet for at være afhængig af bilen. Vi kommer mere ud i naturen, får mere frisk luft og bevæger os mere end ellers, og jeg har tabt mig!

Det er mere besværligt med vores yngste dreng, som ikke kan følge med i barnevogn ved siden af. På den måde giver det os lidt forskelligt tempo, og det er vi nødt til at vende os til, lære at følges ad – og det giver også anledning til mere tid sammen.

Det er også begyndt at blive koldt, hvilket kan mærkes især om morgenen. Derfor er det nødvendigt at have en god hue/vindstopper, evt. en buff (kan anbefale dem i uld!) til at varme om halsen og noget svedfordelende cykeltøj, handsker/vanter osv.

Pendlerkortet og løbehjulet bliver så absolut brugt i ferien og i fritiden – ikke kun til og fra arbejde. Løbehjulet er perfekt når vi alle skal afsted, så kan tempoet afpasses, og hvis den ældste vil have mere fart på eller vi deler os op, så kan løbehjulet anvendes her. Jeg er også begyndt nogle gange at bruge min cykel, hvis jeg skal tage lidt længere ture. Løbehjulet er godt til de kortere distancer og i godt vejr og med plant/glat underlag. Til de lidt længere ture, og til mere ujævnt underlag, er cyklen bedre. Også i dårligt vejr kan det være rart at komme lidt længere op over asfalten, så man ikke bare pjasker rundt i vandet og får kolde fødder.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399