Nu uden cykel…

Så prøvede jeg også at tage bussen (uden cykel) i en periode, hvor mange holder ferie. Det betyder at busserne kører stort set uden forsinkelser. Mit håb var at jeg så kunne minimere ventetiden ved mit busskifte – det kunne jeg ikke. Da 103’eren ankom til Skåde, holdt 6A’eren ved stoppestedet – suuuk.

Det var nu alligevel dejligt at rejse uden cykel i bussen, og når vejret er fint, går det.

Jeg prøvede også at tage bussen uden for arbejdstiden. Jeg tog bussen til en sammenkomst i Vejlby i weekenden. Jeg tog cyklen med – det var faktisk en stor fordel, da der var et godt stykke vej fra stoppestedet og til fest adressen – så deet…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399