Frisk vind er der at finde ved vestkysten-især i efterårsperioden

Jeg har været så heldig at jeg  har haft efterårsferie. Jeg har bogstaveligt talt ikke lavet en skid, er kommer helt ned i gear, fået ladt batterierne op og nydt et sommerhus ophold ved vestkysten.

Jeg gik på efterårsferie efter dagvagt i søndag. Jeg skulle møde kl. 7, og det skal siges, at det offentlige transport, i weekenden, fra Odder til Århus er helt hen i vejret. Enten kunne jeg komme alt for tidligt, eller alt for sent på job. For første gang i flere uger måtte jeg ty til automobilen, selvom jeg ikke ønskede dette. Savnede den ekstra lille morgen lur, som jeg plejer at få i toget, mens jeg kørte på job….og ikke mindst cykelturen:-)

Frøken Moon tog jeg desværre ikke med på sommerhus opholdet….og dette fortrød jeg mange gange i løbet af de dage,  hvor vi var afsted. Kiosken lå 3 km. fra sommerhuset, det var lige lidt for langt til at skulle gå efter slik, rødvin, smøger og morgenbord, især når det var flere gange om dagen. I disse situationer manglede, og savnede jeg min lille Frøken Moon:-)

Jeg skal på konference i næste uge, i København og vil glæde mig til, at skulle vise Frøken Moon staden, samt køre på lidt større cykelstier:-)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399