Status uge 5 og 6

Uge 5 var ok på trods af efterårsvejret med regn.
To dage tog jeg bilen pga det tidsmæssigt aspekt – jeg havde ikke mulighed for at bruge ekstra tid på transport. Nød faktisk også turen i bil gennem skoven hvor jeg blev opdateret på efterårets smukke farver :-)

Uge 6 er efterårsferie og jeg holder fri.
Jeg ikke brugt hverken cykel eller bus/tog. Måske jeg tager toget til Aarhus senere i dag for at gøre et par ærinder. Tog også toget med børnene forleden weekend hvor vi skulle ærinder i Aarhus. Det var i sig selv en oplevelse for børnene og også helt fint for mig. Slap for at finde p-plads og betale p-afgift, og det tidsmæssigt aspekt med ekstra transport- og ventetid gjorde mig knap så meget, fordi vi havde fri / ikke skulle nå noget og tilbragte “familietid” sammen.

Overordnet status (stadig det samme):
Minusser: ventetid, for få afgange, øget transport tid uden at kunne vinge motion af, bøvlet med plads til cykler især i bussen, bøvlet med fastgørelses muligheder især i bussen.
Plusser: mærker vejr og vind i kinderne, hyggeligt og lærerigt at cykle med børn til skole, lettere at gøre små-ærinder i byen på vej til toget, dejligt at kunne låne bilen ud til naboen og gøre deres dag lettere, fri for at stille p-skive hver anden time når jeg er på job, dejligt med fri-tid i toget når det en sjælden gang lykkes at få fastgjort cyklen så jeg er fri for at sidde at holde ved den.

God weekend til alle!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399