Foldecykel i bilen

Jeg har ikke fået cyklet meget i denne – og sidste – uge. Efterårsferien blev tilbragt i Amsterdam, hvor Aarhus for øvrigt kan få masser af inspiration til hvordan en storby kan designes til cykelbrug!

Ugen inden havde jeg en del møder udenbys, hvilket gjorde at jeg benyttede bilen en del. Jeg medbragte foldecyklen i bilen en enkelt dag, da jeg ville bruge den til et møde i byen. Denne kombination giver den makimale fleksibilitet! Det er superfedt at have en cykel, når man er i byen. Og foldecyklen er let at putte i bagagerummet – og ja, folde ud og bruge!

Kontrasten oplevede jeg dagen efter, Bagagepladsen i bussen var optaget af en barnevogn, så jeg måtte sidde med cyklen sammenklappet, så den fyldte halvdelen af gangen til gene for mine medpassagerer.

IMG_3012

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399