Æv, ferien er slut

Så er efterårsferien ved at være slut, og vi har nydt den med ture i svømmehallen, et smut til Silkeborg, og efterårs-arbejde i haven. Jeg har også fået testet løbehjulet af i regnvejr og dårligt underlag, og det giver altså ømme og kolde fødder. Men det gik.

Vi har besøgt familie i ferien, og de har bil… Derfor blev vi hentet og bragt – ren luksus. Men busser og tog blev brugt i starten af ferien, da vi skulle til Odder og senere til Århus. Flere af mine venner har spurgt til løbehjulet, og et par stykker overvejer at købe et af samme type (nogle kalder det et ‘hospitalsløbehjul’).

Der er en enkelt chauffør der kører bus 100 som ikke kan finde ud af at gasse op og bremse uden at folk i bussen vælter. Jeg tror simpelthen han gør det med vilje. Jeg påtalte det og fik at vide, at det ikke er første gang der bliver ‘klaget’ over ham. Mystisk opførsel. Hans hårde kørsel resulterede i at min dreng faldt tre gange og slog sig på sit løbehjul. Det er naturligvis en forudsætning for at man kan stole på og benytte offentlig transportløsninger, at de folk der fører bus og tog er trafiksikre. Og det er denne buschauffør så absolut ikke. Kører han bussen en anden gang jeg skal have mine børn med, så tager jeg den næste.

Jeg er begyndt at blive så vant til mit løbehjul at jeg bekymrer mig for, når projektet skal afsluttes. Hvad skal jeg så gøre? Købe et nyt løbehjul? Det bliver jeg nok nødt til, for det bliver svært at undvære.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399