Barnevognspendler

Nyt ord?

Her er en kort beskrivelse af hvor godt løbehjulet fungerer i kombination med fx en barnevogn.

Jeg smider løbehjulet ind under barnevognen og går, afleverer Albert og bruger løbehjulet til at komme hjem eller videre – hvor jeg nu skal hen. Det er fantastisk – slet ikke muligt med fx cykel.

Løbehjulet kan sagtens tage ujævne overflader, bare det er asfalteret/fliser, så gør det ikke noget det er lidt ujævnt. Det kilder dejligt i fødderne :)

Det er klart at det kun giver mening at medbringe løbehjul såfremt jeg stiller Albert + barnevogn et sted, fx ved hans mor. Jeg ser frem til at prøve at køre på løbehjulet med Albert bag på – jeg har en taske til at bære ham i, men jeg synes stadig han er lidt for lille, og han skal nok også have en hjelm på – ellers vil folk nidstirre mig og forbande mig langt væk, tror jeg… :)

DSC_0148

DSC_0150

DSC_0161

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399