cykel uden olieret kæde

Da jeg kom ud af Tiger butikken i dag, kom der en dame hen til mig hun havde stået og betragtet min cykel. Hun var meget interesseret i hvor man kan købe cyklen,  jeg fortalte at der er en butik i KBH, hvor de forhandler vores Strida cykler. Derefter fik vi en snak om cyklens muligheder for at komme med i bilens bagagerum. Det hun hæftede sig mest ved var, at kæden er erstattet af en tandrem, så man er fri for at få olie smurt rundt i bagagerummet eller på tøjet.

Ved Netto i Beder fik jeg også en snak med en Herre, der ville vide hvad det var for en cykler. Han havde lige passeret en på stien, og nu mødte han en mere.

Så visitkortene flyver ud af lommen, håber i andre også kommer af med en masse :-)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399