“Det er koldt og jeg er langt hjemme fra…..jeg savner min hund og min kurn!”

Så er Frøkenen og jeg kommet til KBH. Nøj hvor er der meget plads på cykelstierne, eller rettere sagt, hvor er cykelstierne bredde herover. Det er en sand fornøjelse at cykle rundt herover, hvis der ikke lige var alle de andre cykellister. Ser frem til de næste par dage, hvor jeg skal vise Frøkenen lidt mere af Staden. Det kan stærkt anbefales at I andre Superpendlerne tager herover, med jeres cykler, og nyder en cykeltur uden det helt store bakker (som der er i Århus)

jeg er spændt på turen hjem, på lørdag, når Frøkenen og jeg skal tage toget hjem til Århus. Håber på kontrolløren vil godkende hende som bagage, ellers træls at få en bøde:-(

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399