Endelig på sporet igen

002

De sidste to uger har ikke ligefrem været optimale. Sygdom, ødelagt cykel og ferie har lavet et alvorligt hul i min blog, men nu er jeg igen en fuldblodspendler. Og det er jo dejligt igen at møde andre pendlere og udveksle erfaringer. Det er jo nok ikke så usædvanligt at dem man taler mest med er enten andre Strida cykel pendlere eller passagerer som spørger til cyklen. Men det kunne være lidt sjovt hvis man i toget kunne finde på noget andet at tale om hvis ikke det var så akavet at starte en samtale.

002

Men man skal aldrig underkende en god snak – og slet ikke med andre folk som man har et fællesskab med. Og denne uge var ingen undtagelse. Stort set hver dag har jeg mødt Strida pendlere og fået gode input til det foredrag/indlæg som jeg letsindigt har sagt ja til at stå for. Disse input kombineret med de mange blogs giver et godt grundlag for at komme med brugererfaringer.

005

Personligt var en af de mere mærkelige oplevelser mandag morgen i efterårsferien. Normalt er toget propfyldt og man kæmper lidt om pladsen, men ikke den dag. Jeg var ikke alene på toget, men næsten. Det ses ikke tydeligt på billedet, men vi var ikke mange. Den dag fik jeg tid til at læse morgennyhederne på telefonen i fred! Bemærk i øvrigt at billedet er taget den sidste gang min oprindelige gule trekant stadig kunne bruges – jeg savner den lidt, ikke mindst den lidt mere neutrale farve…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399