Uge 7 – opklaret

Superpendler-humørstatus efter uge 7

Efteråret er kommet. Det er rigtigt mørkt om morgenen, og man mærker den fugtige luft mod huden, som man cykler afsted mod busstoppestedet. Og når man står og venter lægger man mærke til, at fuglekvidderen for alvor er aftaget, og fuglene nu endelig er fløjet bort, eller sidder og putter sig under træerne. Og man lægger også mærke til, at bilisterne sidder søvndrukne i deres biler. I en periode har jeg fast haft John le Carré som pendlermakker. Så det har været en forfærdelig ventetid, indtil jeg og ham har kunnet komme på bussen og få løst mysteriet om, hvem mulvarpen i den engelske efterretningstjeneste er. Og til stor frustration de dage hvor jeg har været i bil, fordi opklaringsarbejdet har stået stille…

pendlerdage

Denne uge har også stået på en influenzavaccine. I den tro, at det kommer til at kunne forhindre sygdom, også nu hvor man ikke sidder alene i sin lille bil, men færdes mellem flere mennesker og dermed potentielt flere vira. Lidt søgning overrasker mig dog, da jeg flere steder finder, at rejsende, der ofte bruger offentlig transport, ses mindre syge end andre, og at børn er en langt større smitterisiko end busser og toge. Den myte kan jeg altså godt lægge på hylden.

Men humøret svinger stadig lidt. De meget negative følelser over for projektet udebliver. Faktisk er de mest positive dage dem, hvor jeg tager cyklen og bussen.

uge7

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399