Mens vi venter kan vi jo godt få idéer

”Vi lægger skinner, glæd dig”, står der på et skilt på Skolebakken med mellemrum.

IMG_3050

 

Men det bliver dælme hårdt for foldecyklister og cyklister, når Odderm banen lukker ned 2016. Så bliver vi henvist til bussen, hvor pladsen er træng. F.eks.. mødte jeg medsuperpendler Jensine forleden. Vores foldecykler fyldte så godt i bussen, at der næppe ville være plads til barnevogn, kufferter eller flere foldecykler!

IMG_3052

 

Måske superpendlerne kunne komme med gode forslag til nye måder at  transporter cykler på. Når vi nu skal leve uden tog et lille års tid.  Selv fandt jeg denne løsning på nettet – måske holder den ikke helt hos Midttrafik :-)

tn_parnassus_jpg

God weekend

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399