To forskellige transportmidler, to forskellige komfort.

Det er bestemt ikke en fordel at tage bussen, sammen med Frøken Moon, hvis det er i myldre tid. Det kniber med at have plads til hende, imellem benene, og især hvis der medbringes en taske. Bus transport foretrækker jeg kun i det tidsrum, hvor jeg ved at der ikke er mange medpassager
Det er bestemt ikke en fordel at tage bussen, sammen med Frøken Moon, hvis det er i myldre tid. Det kniber med at have plads til hende, imellem benene, og især hvis der medbringes en taske. Bus transport foretrækker jeg kun i det tidsrum, hvor jeg ved at der ikke er mange medpassager
image
Billedet illustrerer komforten under en tog tur. Der er mere plads til både Frøken Moon og jeg selv, samtidig er der også plads til at de lange stænger kan bevæge sig lidt. Vil uden tvivl foretrække at tage toget fremfor bussen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399