Dilemma

Projektet har bragt mig i et dilemma.

Jeg har mødt flere personer, der syntes det er en praktisk cykel, og at det er vældig smart at man kan have den med i bussen. Satte mig for at undersøge hvad det egentligt koster at have en almindelig cykel med. Jeg fandt ikke nogen pris men stødte på dette på Midt-trafiks hjemmeside:

”NB:

I Aarhus Kommune deltager 17 forsøgspersoner i øjeblikket(4. kvartal 2015) i et mobilitetsprojekt.

Forsøgspersonerne pendler mellem Beder/Malling og Aarhus.

Forsøgspersonerne har fået udleveret en foldecykel som må medbringes uden beregning på Aarhus Nærbane og i Midttrafiks busser.

Cyklerne behøver ikke at være pakket ind i pose.”

Det sætter mig i et kæmpe dilemma, nu har jeg talt varmt for at kombinere cyklen med bussen, men fidusen og det smarte/praktiske går af hvis de ikke må have cyklen med i bussen, eller skal til at betale for foldecyklen når forsøget er ovre. Jeg har det rigtig skidt med at folk bruger 5000 kr. på en cykel, på min anbefaling, og det så viser sig at de måske ikke kan få den med i bussen når forsøget er ovre. Så nu er jeg meget i tvivl om jeg har lyst til at anbefale kombinationen af cykel og bus fremadrette. Som minimum siger min samvittighed mig at jeg skal informere om, at der er tale om en forsøgsperiode, og at man kan risikere at man ikke må have cyklen med i bussen efterfølgende.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 tanker om “Dilemma

Der er lukket for kommentarer.