Konference på Comwell

I dag deltog Jensine og jeg på alles vegne i en konference arrangeret af Aarhus Kommune. Personligt synes jeg at det gik rigtig fint med en del relevante spørgsmål til os og ikke mindst interesse fra TV2. Jeg har vedlagt vores indlæg samt link til TV2’s indslag fra tidligere i dag.

Superpendler 3-11-15

TV2 Østjylland

Det virkede umiddelbart som om indlæggende vedrørende elcyklerne havde den største interesse blandt tilhørerne, men vores foldecykler fik alligevel mest fokus. Man skulle tro at de aldrig havde set en cykel før   :0)

Jensine og jeg havde en god dag og afsluttede med at jeg demonstrerede hvordan foldecykler sagtens kan klare et par rulletrapper.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

En tanke om “Konference på Comwell

Der er lukket for kommentarer.