begejstringen kan ligge på et lille sted

Dagen starter med regn og tåge. Glæder sig over at det i det mindste ikke blæser. Kommer i god tid til stationen, folder trekanten sammen og gør klar til toget. To minutter før afgang lyder der lidt skratten fra en halv forkølet højtaler – toget har tekniske vanskeligheder. OK – regn, tåge og nu intet tog. Nåh – men det blæser i det mindste ikke. Men tilgengæld mangler ruderne i læskuret, så bænken er pladder våd

WP_20151106_08_18_26_Pro

Men ja-hatten tages på og jeg kan jo så glæde mig over at jeg på den måde har fået stillet et gratis stativ til rådighed. I mellemtiden fandt alle andre på trinbrættet minus en anden cykelpendler andre veje på arbejde end toget og perronen  tømtes sært hurtigt for alle andre passagerer.

WP_20151106_08_18_48_Pro

Underligt at stå midt i travleste time på en næsten tom station. Resten af dagen og hjemturen uden noget at skrive hjem om andet end en medpassager med el-cykel som spurgte ind til den orange trekant.

Dagen sluttedes af med en tur til Aarhus med sønnen. Skønt med et periodekort; jeg har ikke været så meget i centrum som efter jeg har fået fribillet til bussen.

PS. Glemte at uploade billedet af Jensine på vej hjem fra konference på Comwell. Det var cirka på det her tidspunkt at jeg opdagede at jeg havde glemt min gave-chokolade på hotellet -øv! Men bemærk hvor lidt to cykler fylder når de stables ordentligt.

WP_20151103_14_18_37_Pro

God weekend til alle nu hvor efteråret endeligt sætter rigtigt ind. Husk tørklæder, hue og vanter fremover.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399