Selv vejret er dårligt, er det stadig OK

Jeg har droppet cyklen I bussen, det er for bøvlet, da halvdelen af busserne ikke har plads til cyklen – og I takt med at det bliver mørkt ser det ud til at alle busser mellem 7 og 8 er næsten fulde.

Jeg har også droppet at kigge på køreplanen, både de “blå” og de “gule” er alligevel forsinkede. Der kører mange med korte intervaller fra Malling, så det betyder ikke noget – 6A’eren har jeg totalt opgivet at stole på, jeg stiller mig bare op ved stoppestedet og venter.

Det er da heldigvis stadig varmt, så selvom det er mørkt så er det stadig sjovt.Lys i mørke foto

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399