X-bus

Giver det mening at alle busser skal stoppe ved alle stoppesteder? Når en damen med indkøbsvarer kan stå på min bus ved Brunsgade/Jægergårdsgade, for derefter at stå af igen 2 stop senere ved Marselis boulevard/ Hans Brogesgade (500 m længere fremme), kan min eneste bus ud af byen ikke blive et ordentlig alternativ til bilen. Turen fra Århus C til Malling ender simpelthen med at tage for lang tid. Hvad med at genindføre at rutebilen først sætter folk af ved Højbjerg krydset, så den ikke også skal fungere som bybus. Det vil efter min mening gøre turen fra byen med busssen hurtigere, og skabe et reelt alternativ til bilen.
Hvad med at tænke i X busser, der kun stopper i byen for at tage folk med på landet. :-)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399