Eksperimentere med tiderne

Hvornår er bedst at tage med bussen eller toget? Er der nogen, der kan anbefale bestemte afgange ?

Jeg oplever, ligesom øvrige bloggere herinde, også et øget pres på den offentlige transport i takt med at efteråret sætter ind.

Det er ofte svært at få plads til cyklen! Min vanlige bus er håbløs, så jeg eksperimentere lidt med afgange, Jeg tager senere af sted – og kommer senere hjem. Pt prøver jeg toget af. Også her er der ofte pres på om morgenen – og efter kl. 9 rykker mødre med banevogne og vuggestuer udflugt ind Måske har jeg bare været uheldig! Eller også er blevet svære at være pendler! Godt at jeg har et fleksibelt arbejde – med fleksible møder tider.

Efter ni rykker vuggerstuerne ind :-)

IMG_3062

 

Men kl, 19.15 er der plads

IMG_3063

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399