Holder ud…endnu

Denne uge: 4 ud af 5 dage på cykel – endda med tidlige togafgange allerede kl 6 for at møde kl 7. I bil ville det tage mig 17 minutter…

Sidste uge blev til 0 dage ud af 5 på cykel. Kunne simpelthen ikke forsvarer overfor mig selv, og familien, at bruge ca dobbelt så lang tid på transport/ventetid, når vi oveni havde et travlt program på både job og hjemmefront.
Til gengæld endnu en weekendtogtur med børn (istedet for cykel) – det var godt.

Som andre har ytret, er jeg som børnefamilie i et evigt dilemma med tid vs prioriteringer. Konceptet med offentlig transport, som tilbuddet ser ud i dag, er ikke et attraktivt alternativ til bilen i børneårene. Der er simpelthen for meget spildtid som kunne gøre underværker i familien i stedet. Kunne bedre fungere om nogle år / uden børn.

Hvis det skulle være attraktivt for mig, skal den offentlige transport tilbyde bedre fysiske forhold for cykler og lign. (mere plads og fastgørelsesmulighed) og afgangene skal være oftere og (minimum hvert 10.-15. min).
Med det flotte gratis pendlerkort, vi har fået stillet til rådighed i forbindelse med superpendler projektet, tænker jeg ikke så meget på de økonomiske faktorer, men det vil helt sikkert også spille en væsentlig rolle udenfor projekt-regi. Tid er penge, og jeg betaler gerne mere for bil (tid + fleksibilitet). Så prisen for offentlig transport skal være meget attraktiv til sammenligning.

Har også overvejet at hoppe ud af projektet. Synes ikke rigtigt at jeg gør nye erfaringer. Det er en gentagelse af de gode ting og de udfordrende/frustrerende ting. Men nu er der så kort tid til 9. December, så jeg holder ud….endnu.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399