Uge 9 og 10 – mest gode undskyldninger

Så gik der to uger med en blanding af sygdom hos ungerne og følgende jeg selv. Og hvor der har være møder væk fra den daglige arbejdsplads. Og hvor der har været ærinder i diverse byggemarkeder på vejen hjemad. Derfor er der ikke så meget at berette for de to forgangne uger, ud over at samvittigheden svider lidt.

Eller måske nærmere erkendelsen af, at det bare ikke lige fungerer, når man gerne vil have en let løsning, der tilgodeser flere forskellige interesser på een gang. Erkendt – så er nyhedsværdien i projektet også svundet ind. Der er også nogle stykker der har meldt fra, og samme tanker har jeg også selv gået med. Så det skubber vognen lidt tættere på kanten, når andre tager der skridt. For hvor meget lidelse – jeg ved det lyder hyklerisk og forkælet, skal man udsætte sig selv for, når nu man bare kan lade være?

Jeg har tænkt meget over om ikke også livsfase skal tages i betragtning. For den her fase med små børn, som lige nu skal i dagpleje og børnehave; som er trætte efter lange dage, når de bliver hentet; og som har brug for opmærksomhed til at forarbejde nogle af dagens nye indtryk; i den fase synes bare en halv time ekstra om eftermiddagen, til at være sammen og forkæle familien, som sjælelig balsam. Det kan være en benhård forhandling, både med sin egen samvittighed og ens betydningsfulde andre, at ville fastholde projektet på den bekostning.

Så som vi nærmer os tidspunktet hvor buskortet udløber, kommer jeg nærmere den konklusion, at det ikke er lige nu, under de givne vilkår, at den alternative løsning med at lade bilen stå, er optimal. Der er mange fordele ved det, og jeg ser sagtens mig selv benytte mig af det senere i livet, når de familiære forpligtigelser ikke er så stærke som lige nu, og fleksibiliteten bliver større.

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/3/1/smartmobilitet.dk/httpd.www/superpendlerne/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399